Oost Indische kers- Pesto

Deze plant staat niet alleen super mooi in je tuin, maar is ook erg lekker en heeft ook nog een geneeskrachtige werking. Het verhoogt de weerstand en is ontstekingsremmend.

Je kunt eindeloos variëren met de ingrediënten, zoals andere verhouding qua kruiden, andere noten of een ander kaasje.
Ben je vegan? Gebruik dan geen kaas en voeg wat extra noten toe.

ingrediënten:

  • 10gr Oost-Indische kers

  • 10gr basilicum

  • 10gr rucola

  • 30gr cashewnoten ongebrand en zelf even roosteren

  • 30gr kaas, geraspt, ik gebruikte een wat ouder biologisch kaasje.

  • olijfolie extra vierge

  • zout en peper

Bereiding:

Ik raad je aan de ingrediënten te verdubbelen. Dan heb je ook nog wat voor de volgende dag.

Voeg alles in een keukenmachine en laat deze draaien. Voeg de olie toe tot de gewenste dikte en breng op smaak met zout en peper.

Vorige
Vorige

Pompoensoep

Volgende
Volgende

Oven groenten